KKFLY

9月4日劉德華演唱會2018公售買飛秘技

My Love Andy Lau 劉德華 World Tour – Hong Kong 2018
演出日期: 2018年12月15日 – 1月3日 (共20場)
門票價錢: HK$980 / $580 / $380
演出場館: 紅磡香港體育館
優先購票: 2018年9月4日10am起
每張信用卡進行訂購1次。每次訂購上限為4張。

9月4日係劉華演唱會開賣喇!
黃區黃牛飛已經炒到上$3,380 – $9,800!🤬🤬🤬

提提大家,由於斬人事件,當天將不會安排於售票處售票,只設網上、流動應用程式及信用卡電話訂購。
可以想像開賣當日又會Server大塞車…
黃子華棟篤笑金盆𠺘口嘅經驗:打電話打足全日都唔通、F5足幾個鐘都Load唔到!
不過今次唔同喇!因為KKFLY app終於出咗,助你一臂之力買正價飛!
事不直遲,入正題!

 

事前準備:
  • 下載/更新最新 KKFLY 手機 app:
    iOS: https://apple.co/2kAUTHj Android: https://bit.ly/2IZuQYY
  • 熟悉搶飛機械人🤖操作 詳細教學:搶飛機械人教學
  • 今天開始盡量收集免費魔法掃把 1 掃把 = 🤖自動刷新100次 掃把不足時每100次出現一次廣告,要手動按交叉關閉才可繼續。所以即時開始盡量收集免費的魔法掃把。 詳細教學:預先儲定免費魔法掃把搶飛無障礙
  • 如果按🤖後,沒有出現自動重試的選項,請細看以下秘技: 為保障你的利益,少啲人同你爭,一般人直接下載KKFLY app是搶不到某些熱門演唱會飛的,因為🤖預設關閉,按落去也不會出現以下自動重試的選項。請你務必事先做好以下步驟:
    1. 打開KKFly app,按右下方的設定頁面
    2. 行程規劃登入
    3. Facebook登入。成功登入後,行程規劃下會顯示登出,而右邊會出現Facebook圖案 
    4. 專頁下的Facebook右邊如果沒有出現🤖,請按Facebook
    5. 按中間的Like按鈕
    6. 登入Facebook(如有)
    7. 讚好/Like按鈕
    8. 按左上角的返回 <
  • 如果你之前只以Gmail來登入,是啓動不能機械人的,請按連結帳號。以Facebook登入就可以。
  • 做齊以上步驟,🤖便會進入待命狀態,你就可以正常使用!
  • 準備信用卡 有機會信用卡俾錢時要收短訊認證,如果係借人地張卡,一定要提佢當日一定要聽你電話,否則🙈
Urbtix 搶飛攻略:
  1. 開售前5分鐘打開KKFLY app
  2. 預訂 搶飛 選擇演唱會,如果沒有就選擇城市電腦售票網
  3. (Android用戶)如果叫你用Android程式,直接按取消
  4. 看到不是購票頁,按右下角的 機械人🤖
  5. 自動重試
詳細教學:搶飛機械人教學
較好鬧鐘開售當日早15分鐘,如10:00開售就要9:45拿出手機準備,開啓機械人後,你可放低電話。
因為🤖Load到購買頁就會有響聲通知你,所以你另外有時間的話,要開埋電腦自己嘗試F5...畢竟多一個機會💪

記得一定要Like埋我地個Facebook Page,到時有乜特別消息會即時公告!
熱門演唱會仲會開Live同大家一齊搶!
 

KKFLY 搶飛🤖成功闖入購票頁實測:
P.S. KKFLY app 只係幫你按 F5 ,絕不保證一定買到飛!
# 此APP只供自用人仕使用,謝絕黃牛**

最受歡迎情報

請下載專用手機APP