KKFLY

KKFly搶飛教學

「年輕人,究竟有咩動力驅使你喺電腦前狂㩒F5呀?係愛呀?定責任呀?」

「係黃牛呀!🤬你個🤬!」

有見於黃牛炒賣嚴重,次次買熱門演唱會飛都買唔到!😭

你有冇試過㩒 F5 按到Keyboard爛都未Load到、打電話打到出煙都打唔通!😫

有見及此,KKLY加入自動搶飛功能!

原理好簡單,KKLY app會幫你不斷試,直至Load到買飛頁為止!

咁你就唔使㩒到手軟,仲可以一邊做其他野、一邊搶飛!

當然你亦可以一邊開住KKFLY app,一邊用電腦繼續F5啦!

# 此APP只供自用人仕使用,謝絕黃牛**

事前準備:

  1. 下載 KKFLY 手機 app:
    iOS: https://apple.co/2kAUTHj
    Android: https://bit.ly/2IZuQYY
  2. 將電話駁好電源:視乎熱搶程度,有機會要Load半個鐘或以上
  3. 將電話連接穩定的 Wifi 網絡,盡可能不要使用 4G / 3G!
    因為網速快,1秒可試到3至5次;網速慢,可能5秒或以上先試到1次。
  4. 關閉靜音,開聲,音量較到最大

 

搶飛步驟:

  1. 打開 FFLY app,按下方的 預訂
  2. 按右上角的 搶飛
  3. 選擇演唱會 *1
  4. 看到不是購票頁*2,按右下角的 機械人🤖*3
  5. 自動重試 *4

🤖會不斷自動重試直至買飛頁面出現為止!

每500次需要消耗1個魔法掃把,如果沒有魔法掃把,會有廣告彈出,按交叉關閉後可繼續刷新500次。
如果要避免有廣告阻礙,請提早幾天免費收集一定數量的魔法掃把!
費用全免,方法請看:預先儲定免費魔法掃把搶飛無障礙

當買飛頁面出現時,🤖顯示 成功 ,並會發出以下聲音:

 

一般買飛網去到呢個Step會俾15分鐘俾你揀日子、票種、入個人資料、信用卡俾錢等…

入到呢版,都唔一定買到飛,因為好多人一齊買緊,最緊要快手!

但記住唔好太急,每次按下一頁時記得Check清楚資料唔好錯!

有D信用卡要收電話短訊做認證,如果係借人張卡要留意一下!

希望大家買到正價飛!💪💪💪

 

*1 小編要人手將最熱門的演唱會放入搶飛List中,如果大家想睇嗰場演唱會開售前一日都未入List,請盡快去Facebook Inbox我
http://facebook.com/messages/t/kkfly.hk

*2 如果是Urbtix,叫你用Android程式,直接按取消

*3 如果按🤖後,沒有出現自動重試的選項,請細看以下秘技:

為保障你的利益,少啲人同你爭,一般人直接下載KKFLY app是搶不到某些熱門演唱會飛的,因為🤖預設關閉,按落去也不會出現以下自動重試的選項。請你務必事先做好以下步驟:

  • Login以啟用機械人🤖功能
    請到 行程規劃 ,按右上角的 + ,然後以Facebook或Google帳號登入
  • 讚好 KKFly Facebook專頁,
    1. 按KKFly app左上角的Facebook Logo 
    2. 按右方的👍鍵
    3. 登入你的Facebook帳號
    4. 如果未Like,請再按右方的👍鍵,然後按左上角的返回鍵。如果已經Liked就直接按返回鍵。
    5. 成功Like KKFly 專頁後,原本的Facebook Logo 會變成 🤖


做齊以上步驟,🤖便會進入待命狀態,你就可以正常使用!

*4 全自動:🤖不斷自動刷新網頁直至購買表格出現
半自動:🤖不斷自動刷新網頁,直至你看到購買表格時,手動按右下角的🤖為止

 

#搶飛機械人 #搶飛Bot #搶演唱會門票 #KKFLY

搶飛實測:

Unwire報導:免排隊!撲飛 App 買黃子華飛 6分鐘成功實況

 

P.S. KKFLY app 只係幫你按 F5 ,絕不保證一定買到飛!
P.S. F5 是任何電腦、瀏覽器必備的功能,絕不會構成造成網絡攻擊,進入購票後所有步驟必須由人手輸入,絕無不誠實便用電腦之意圖。
# 此APP只供自用人仕使用,謝絕黃牛**
** 2018年08月02【A1要聞】涉炒子華門票還柙 南京來港10年月入2.5萬 IT優才淪黃牛黨

1 comment

  • 順道一提,不少人在網上購票時,也會利用「F5大法」來刷新網站,務求可以「撞入」購票頁面。不過其實這個方法現已失去作用,當你看見頁面進入繁忙狀態時,按F5只會讓你一直在同一個頁面當中「鬼打牆」,反之現時的繁忙頁面中大多也會附加一個「Retry」的按鈕,雖然沒有F5按得那樣順手,不過卻能實際幫得上忙。

最受歡迎情報

請下載專用手機APP